aljdsk


små vita lögner

Sitter och försöker plugga på allt om regiring och riksdag men är så jäkla otaggad så  att det inte går! Har druckit 4 koppar te och ätit en glass, det känns som om någon dragit sandpapper igenom min hals eller något!
Pratade med min Syo idag för att få reda på lite mer om ivvalen jag måste göra innan 12:e februari. Men tror jag ska välja webbdesing med Gabriella
Men nu tvingar mamma mig att se  på Morgan& Ola-conny så. 
 
 

VLOG


Det kommer passera men aldrig vara över

sitter och äter popcorn i min säng fasten mamma sa att jag inte får det (mohaha)
I går var det förintelsedag på skolan, inte alls så destruktivt som det låter,  men dagen handlade om rasism. 
Var även och köpte en matta till min dator en likadan som på bilden ↓
 Var även och fikade på espresso hose med Sofia och Alva, riktigt mys må jag säga er!
 
Och idag hade jag en bokredovisning den gick helt okej trots att ingen av de i min grupp läst ut boken! Vi delade tillslut upp den på ala tre då en var frånvarande. Förutom bokredovisningen så har väl dagen varit helt okej, hade världens huvudvärk i mosre men fick en värktablet så klarade mig igenom dagen endå!

''It can kill a man in 10 seconds. Imma touch it.''

Hallå där. Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt förutom att kolla youtubeklipp. Jag menar vad ska man annars göra när man är sjuk? 



Gabriel Iglesias eller Fluffy som han kallar sig är ju rätt så underhållande och har ett intro som sätter sig på hjärnan.

Sofia

Studiofotografering

God morgon på er! Igår var jag,Jessica och Malin i skolans fotostudio. Vi skulle först ta vanliga skolfotoporträtt och sedan fick vi leka runt lite med ljuset och testa oss fram. Blev en hel del fjantande både bakom och framför kameran... Men några bra bilder fick jag allt till!

 
Jessicas hår ser ut som en dammvippa/oranget sockervadd. Coolt va? 

Jessica tittar passionerat in i ljuset och jag ser ut som jag har sett ett spöke. 
 
Här vet jag inte vad som hände... Lite Titanic-feeling kanske? 

Ser ut som ett glatt par som nyss har fått barn. Ni vet såna man brukar se i tidningar? 

Bilderna på mig och Jessica är tagna av Malin! 

Sofia 
 

Den flygande boken

 

Falla för kärlek

Sitter på PMS larven (spårvangnen) påväg till skola och ska ha fotolektion. Lyssnar på Ed Sheeran och blir känslomässigt rubbad här! Aaa han är ju så fin person! Vill bara ge honom en kram! 

Ge mig allt

 
satt just med Olle i mitt allt så fina kök... Försöker få upp Olles kunskap om youtubers men det går ju som det går.
Dagen började med ett matte prov och det gick ju bra, köpte choklad för att göra mig gald efteråt men denna dagen har varit helt onödig för mig efter som att jag slutade efter matteprovet (10.10) och spenderade dagen på stan i stället. 
I morgon fredag, kan ju faktiskt inte säga att veckan varit så jobbig endå två extra sovmornar och få slutat tidagare!
 
 
 

Bloodshot eyes

Sitter på spårvangnen med fyra andra pansionärer, har ju som sagt var sovmorgon idag! Det känns ju mycket bättre att inte behöva åka spårvangn när det fortfarande är mörkt ute. Känner mig också mindre stressad! Så varför kan skolan i te börja vid elva varje dag? 


Dagen

Det blev en kort dag i skolan i dag! Började med idrott som var fett jobbig enligt mig...
Efter idrotten såg vi på film på historian men jag och Alicia satt och kollade en stund in på  en yoga video.
Efter lunch så bjöds det på te i cafeterian (MYS) och dagen avslutades med matte.
 

Ta din ilska och skriv ner den.

Har precis dushat och tvingat min syster att fläta mitt håt för att jag är för lat för att göra det själv. 
Måndag i morgon Yeey (ja eller inte) och skulle ju som sagt ha räknar matte i helgen men vem orkar det liktsom?
Hade lite snack med pappa förut och det visar sig att han ställer upp på att åka med till London med mig, Lina och Sofia på påsklovet vilket kommer bli helt AWESOME! 
Tar en av sofias bilder.
 
 

We are who we are

Who we are, prettys' is a pretty word.
And I'm gonna shine like a star, cause I'm the only me in this world
Throw away the books and the magazines,
I never gonna look like a beauty queen
We are who we are.

Jag vill inte se dig gråta.

Ligger i sängen och känner inte alls för att stiga upp! Men någon gång måste det ju ske. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, blir antagligen tvingad till att städa mitt rum eller så... 

Jessica



Guess who!

Halli Hallå! Detta är Sofias och Jessicas kära vän Alicia som skriver. Vem är jag då? Jag heter som sagt Alicia och går i samma klass som Jessica och Sofia, dock i dansdelen av klassen ( ca en tredjedel av klassen består av dansfolk och jag är alltså en av dem). Jag bor i Ljungsbro ( typ en evighet ifrån Norrköping) med min kära familj och mina husdjur. På min fritid så dansar jag ( har precis anmält mig till en balettkurs och är fett nervös inför torsdag då det är första gången) och gör inte så mycket annat.
Just nu är jag ganska trött och orkar inte riktigt hänga med på våran oerhört intressanta ( eller?) samhällskunskapslektion. Dagen, än så länge, har varit ganska sådär ärligt talat. Dansen är ju alltid rolig men att dansa med värsta röda niagarafallet mellan benen är väl kanske inte det mest mysiga. 
Jaja... sånt är livet!
 
Jaja nu ska jag läsa lite om hur Sverige styrs och sedan ta min buss i typ två timmar hem till mitt kära Ljungsbro, yoy! 
 
Puss och kram/ Alicia <3

mad house

Running from the madhouse
They won't take me back
Got the medicine to give me what I need

Yes I'm burning up
But music is my drug
Doesn't matter if I shout or if I scream
They're coming for me





mina olika ansikten

 
 

Face swap

Hade roligaste lektionen  på digitalt skapade hittills. Vi fick lära oss att sätta ihop olika ansikten och ja det är lite smått creepy faktiskt... Blev många roliga resultat och vissa såg ut som folk jag hade sett förut?! 
 
Detta är Salin. Försök ignorera att ena ögat sitter längre ifrån näsan... Det skulle ju kunna vara en riktig person?
 
Och här har vi Mofia! 
 
Förresten är det svårt att se vem av oss som har skrivit inlägget? Det står faktiskt längst ner, men det är med ganska så små bokstäver så vi kan börja skriva vem det är som har skrivit inlägget för att underlätta.
 
Tips: det är Jessica som har skrivit majoriteten av inläggen.... 
 
Sofia 

Vi ser saker från en svunnen tid

Sitter på deb jäkla spårvangnen idag igen! Börjar vid åtta idag och det är ju inte så härligt kanske men om jag inte har helt fel så slutar jag tidigt idag. 



jag garanterar dig lycka


När jag tar din hand


Var sugen på chips så bestämde mig för att göra egna! Så jäkla gått och antagligen billigare än att köpa en hel chipspåse.. 

Du förstår mig inte.

 
 
 

älskling du och jag.

 

Cause we got all night

I know you want, know you wanna take it slow
Think about all the places we could go
If you give in tonight
Just let me set you free
We'll touch the other side, just give me the key

'Cause we got all night
And we're going nowhere
Why don't you stay
Why don't we go there?
Let's take a ride
Out in the cold air
I know the way, why don't you go there with me?





Shine bright like a forehead

Hallå där alla läsare!
Just nu sitter jag(Lina) och Jessica i min soffa och kollar youtubevideos och myser. Vi har inte träffats på år och dagar så det var verkligen på tiden! Vi har inte gjort något speciellt, mest pratat och skrattat till videos samt lyssnat på våra magar som sjunger som blåvalar(ha ha). Nu ska vi forstätta med att göra inte så mycket och bara mysa. HOPPAS NI HAR EN JÄTTETREVLIG KVÄLL! 
Puss å kram
 

Troye Sivan


helt fallen.

Igår var jag på filmkväll med klassen vi gåt the truman show åt mat och mummsade i oss godis.
Men innan filmkvällen gick och och Sofia hem till Malin och gav varandra varsina julklappar. Fick en film om hönor av Malin. Och så fick jag ett pat gröna hängslen av Sofia. Tyckte dock att filmen var rätt så trist så tvingade med mig Sofia ut och drika vatten och det slutade med att vi vart utelåsta.. men tillslut kom vi in när det var cirka 2.5 minuter kvar av filmen. En rolig kväll med andra ord.
 
 

När du inte är med dig vet jag inte vem jag är.

Detta inlägget är till en person som betyder så sjukt mycket för mig! Vet att vi inte kunnat vara såmycket på senaste tiden men jag SAKNAR dig så mycket att det gör ont! Jag känner mig hedrad att få kalla dig min bästa vän och vet inte hur jag skulle ha klarat av de tre senaste åren på min förra skola om det inte vore för dig.
Jag minns när vi först träffades och vi kunde bara inte stå ut med varandra, helt ärligt ville jag inte ens ha dig nära mig i början. Men sen ändrades allt! Det var ju dig jag kunde prata med om allt, det var du som lyssnade på alla mina problem utan att dömma mig som person och jag lyssnade  och hjälpte dig när det var svåra tider!
Jag vill bara att du ska veta vilken underbar människa du är och jag är så glad att ha dig i mitt liv!
Alla de gånger jag tvingat dig att se igenom en skräkfilm eller då du tvingat mig se kärlekskomedier. 
Till dig vill jag säga tack, du är en unik människa och jag är så jäkla gald att jag ändrade min syn på dig och att vi endå kunde bli så bra vänner!
 
 

why love me when you can love London?

 

Frozen

Sitter inne på honeycomb men mon syster och äter frozen yoghurt för första gången i mitt liv! Gud då gott det är, ångrar att jag sa nej till det i Spanien men men bättre sent än aldrig. 



Vi är unga inatt.

Ska snart åka med min syster till hageby och shoppa loss lite! Får se om jag kommer hem med något eller inte, sista dagen på jullovet och det suger ju.. Ska inte alls bli kul med läxor och skit! Men trevligt att träffa alla i klassen igen! 


Vaken om natten och drömmer på dagen.

Ja som rubriken lyder, så har mitt lov sätt ut i stora drag har helt lyckats att vända på dygnets timmar och börjar ju skolan på torsdag så har ingen anning om vad jag ska göra för att faktiskt kunna komma upp vid sju på morgonen?!? Panik!
Idag har jag sätt på det sista avsnittet av greys anatomi och Gud! Så himla bra! 





Dag på stan

Har vandrat runt på stan idag med Jessica och ätit lunch på McDonalds. Fancy I know. Köpte mina sista julklappar till Jessica och Malin. Vi tre ska ha julklappsutdelning på fredag och även filmkväll med klassen igen. Vi ska se The Truman Show tror jag? Ingen skräckfilm iallafall som förra gången då folk höll på att skita på sig haha.
 
Har skrivit julrim idag också så har allting färdigt måste bara lyckas slå in klapparna utan att det ser ut som en femåring har gjort det.... 
 
 
 

Jag vill va den som får dig att le.

Står vid en kall och dyster spårvangnshållplats påväg hem från stan. Lyssnar musik på högsta volym för att slippa alla skrikande barn som valde att stå precis bredvid... 
För övrigt har dagen varit jätte mysig, träffade några får klassen och så. 

Bli min

Ska kanske bettälla hem ett par nya brallor från mad lady. Min svarta jeans gick ju sönder så behöver ett par nya svarta byxor.
 
 
 

Kyss mig som du vill bli älskad

 
Driker helt underbart chai te och har mina chokladdoft ljus tända. När jag skulle hälla upp te vattnet så brände jag hela min höga axel och lite av magen man ba jessica hur lyckas du?!? men så kan det ju gå. Hjälpte mamma att singa håret idag, riktigt snygg blev hon! Tänkte ringa Lina om en stund och se om hin vill kanske ses någon dag.

Best tweet ever




Vi hoppar.

Händelserika dagar på det nya året! Igår åt jag tillexempel sushi för förstagången i mitt liv! haha men det var ju helt okej, inte min favorit mat kanske men räkorna var ju riktigt goda! Jag åt Sushi med Alva, Alicia och Sofia. 
Det var en riktigt rolig dag med toa smuggling och shopping. Senare på kvällen åkte jag och Sofia hem till mig och vi färgade min systers hår blått, Sofias hur i en ljusbrun eller aa liknande och mitt lite halvt rosa, dock blev mitt hår inte riktigt så rosa som jag hoppats på men tycker att det är jätte fint endå (PÅ TOA SER DET ROSA UT). 
Sofia sov över här också så vi hade en liten dace off i morse med våra armar för att vi var för lata för att gå uopp ur sängen.. 
 

2013

2013, ett år med både med och motgångar. 
 
One direction konserten i maj där jag gick med min syster träffade jätte fina människor Evlina är en av dem och jag ska ju gå på konsetern 13 juni med henne igen, ska bli riktigt kul att se henne då!
 
 
Jag slutade nian och fick mina slutbetyg vilka jag är väldigt nöjd med. Länmnade en jätte fin klass bakom mig och saknar de verkligen nu!
 
En riktigt bra sommar med mina fina vänner! Denna bild är tagen på agustifestivalen.
 
Jag åkte även ner till min kära kompis Hanna nere i Malmö i några dagar det var verkligen kul att träffa familjen bjervås igen!
 
I Agusit började jag på en ny skola och fick en helt ny klass. Jag minns hur jag och Olle stod utanför dörrarna till skolan och väntade på att gå in i aulan och bli uppropade dock går ju olle i samhäll så vi går ju inte i samma klass. 
Allt jag kan säga är att jag är så sjukt nöjd med det valet jag gjorde i nian och en bättre klass får man ju leta efter!
Många fina männikor jag har lärt känna under 2013 och jag ångrar inte mycket jag gjort detta år! Nya klassen är det som jag är mest tacksam för!
 
 

Dag

Idag har jag byggt ihopp min klädhängare som jag fick i julklapp. Gick väll inte så jätte bra i början men i slutändan blev ju allt bra!
 
 

RSS 2.0