Don't move honey



 
 

 
 

I ripped my jeans and dropped out of school.

Yeeey! nu har jag sök sommarjobb och så får vi se om jag får det eller inte (håller tummarna!) Aja, Dagen började med eko och vi skulle måla av oss själva genom att kolla in i spegeln och måle det vi såg men det fanns en liten twist... vi målade med olje kritor! Tycker faktiskt att allas blev riktigt fina och det var inte gammla tråkiga bilder utan färg nej, det var fullt med ansikten i olika färger man blev så glad när man såg dem!
 
 

Sofia och Jessica

Halloj!!! Just nu sitter Sofia och Jessica och väntar på Engelskan. De vet att de kommer se little miss sunshine så humöret är ganska glatt. Sofia berättar hur hennes hår formar sig efter att hon har haft en tofs. "Som en blääää ungefär" anser hon. 
Det är 3 minuter kvar tills Jesper Hausel ska komma och säga " Nu börjar vi" eller "kom nu" eller helt enkelt bara "hallå".
 
Rasten är slut men nu börjar nya äventyr tänker Sofia och klampar in i klassrummet.

I got your name tattooed in an arrow heart

Ny duschad, nytvättad pyjamas, popcorn och rakade ben vad med kan man begära i livet?
 
Helt ok dag i skolan allt utom matten men den gick jag och Alva tidigare ifrån iallafall så dt gjorde inte så mycket. 
På tall om mig och alva så var vi på sommarjobbsinformation nere på Cinma där de berättade mer om sommar jobb och de olika jobben som finns man kan söka. 
 
Bild: Malin Danielsson 
redegering: jag
 

look alike?

  
När jag var liten såg jag mycet på serien medium och fick då också höra att jag var rätt så lik Maria Lark som spelar en av döttrarna i medium. Blev ju jätte glad när man får höra att man liknar någon som är känd liktsom.
 
 

The city

Jessica och hennes syster blev de snälla själarna som följde med mig på stan. Vi käkade på McDonalds också. Det har nästan blivit standard när man är på stan.. Ingen bra vana. Jessica fick även sin lilla present från London men det kan jag inte berätta vad det är förrän Malin fått sin eftersom dom har fått samma. Spännande va?! Haha nej men det är bara en liten sak. Så Malin om du läser detta, förvänta dig inget stort.


Egopic yäy

Sofia

Sista lovdagen

Hallå där!
Kom hem från London i torsdags kl 1 på natten så det blir väl egentligen fredag, men ni fattar. Är jättenöjd med resan! Fredagen var jag väldigt trött så tog det lugnt hela dagen. Igår var jag med min kompis Emilia och lunchade på stan och gick runt lite. 

Tänkte visa upp vad jag köpte i London när vi var på Oxford Street.

Skor från Primark.

 
Leggings och t-shirt från Forever 21. Jag gillar ananaser och verkar vara inne i en blomperiod nu. 

Har lite smått söndagsångest idag.... Vet inte vad jag ska hitta på heller. Får väl se om jag hittar någon själ som vill umgås med mig. 

Sofia


 

Vad gör du vid 3?

Tänkte köra en 3:a medans det fortförande är lov liktsom.. Så Blev upptvingad vid åtta i morse för att åka till Linköpings flygplats dock trode jag ju att det var det enda jag behövde föjla med på ocn nej en hel dag shopping i Linköping i mina inte allt för fina Helg kläder. Vägrade föjla med in på maxi efter det och sov i bilen i en timme. 
Efter allt mitt sovdrama så såg Jag några o.c avsnitt och några Sailor moon. Jag såg på Sailor moon när jag var liten men när jag pratar med andra om det vet de inte vad jag snakrar om jag jag ba: men hallå vart var din barndom?!?! 
 
 

London dag 3

Idag besökte vi British Museum. Inte min favoritaktivitet men så blir det om man åker med föräldrar haha. De hade väldigt god fika iallafall.





En riktig mumie var ju rätt coolt att se.

Efter det tog vi tunnelbanan vidare till Brick Lane där det finns massa indiska restauranger och lite vintageaffärer.


Imorgon måste vi åka till flygplatsen vid halv fem så vi har lite tid över. Vet inte vad vi ska göra ännu. 




Aliens och annat skit

Nu har jag och min fina Malin filmat klart och laddat upp videon på youtube (wooh) Vi hade välndans trevligt och hann även med att äta köttfärsås och grädfil (mumma)  vet inte riktigt vad vi ska göra nu men något blir det väll. 
 
 
 
 

Youtube


Tumblr

 
 
Asså jag vet inte varför min tumblr började krongla med mig när jag som mest behöver den! fick byta namn ör att den skulle börja fungera igen... Så dumt och onödigt!!

new in

Var och shoppade med farfar och farmor idag och fick med mig dessa godingar hem fick även ett par grå shorts och en svart stickad tröja men de fanns inte bild på dem på nätet så aa. Har på mig de översta byxorna just nu och det måste nog vara de skönaste byxor skapad med människohand! Gud om du har 200 kr rekomenderar jag att du går in på hm och köper dig ett par!

London dag 2

Började dagen med att ta tunnelbana till Buckingham Palace för att kolla på vaktbytet.


Det var väldigt mycket folk.



Efter det gick vi till Big Ben och London Eye för att äta lunch på en japansk restaurang som ligger bredvid London Eye.




Sedan strosa vi vidare till Trafalgar Square.

Ser ni den blåa tuppen? Jag diggar den.

Här är den igen. Det var visst de enda bilderna jag hade därifrån. Koncentrera mig visst för mycket på att fota tuppen... Har fler bilder på kameran som jag lägger upp när jag kommer hem.

På hemvägen hann vi kolla i lite affärer på Oxford Street. Nu ska vi ut och äta italienskt. Wohoo. 

Hörs imorgon!

Hur blir man Sherlock Holmes?

Läste just sofias fina inlägg om hennes första dag i London kan ju lungt säga att jag är så jäkla avussjuk! Men jag hoppas att hon kommer att ha det bäst! Kvällen har spenderats med youtube, facebook och tumblr allt som saknas är ju en stor ben & jerrys men så rik är jag inte och därför blir jag utan. 
 

London dag 1

Hello there! Kom fram till London vid halv nio imorse (engelsk tid). Har varit supertrött idag eftersom jag gick upp halv fyra för att ta flygbussen halv fem.. Så vi har inte orkat göra så mycket idag har mest gått runt i Paddington som vi bor i. 


Denna borde helt klart komma till Sverige.

Gick förbi Baker Street 221B! 

Kom nyss hem från en pub/restaurang där jag testa på shepard's pie. Det var inte så gott enligt mig..


Uppdaterar mer imorgon!

Det är som de säger

 


Händelserika dagar! I Lördags var vi och fikade hos Farmor och Farfar blev både bullar och glass. Det var mysigt att träffa dem igen. I går satt vi barnvakt till mina kussiner Etna och Loke då vi spela uno byggde kuddfort och åt våfflor, Loke lekte fotograf och tog några fina bilder på Etna och mig (dock är dom kvar på kameran). Vaknade vis nio idag, åt stekt ägg till frukost för att sedan dra mig med syster mot standen. Klippte håret ca 2cm för att få bort det slitna efter blekningen. Det hanns även med en snabbfika! 
 
 

ut i kalla luften

En helt totalt stress vecka! har haft så himmla mycket plugg att jag bara velat lägga mig på golvet och gråta, men nu är allt klart och på måndag är det en hel vecka lov! Kännde mig extra snäll idag och köpte choklad till hela min familj då det är dom som har stått ut med mitt humör hela veckan. 
Sitter just nu och lyssnar på musik sjunger med och stör alla i soffan som ser på tv men men kul har jag. 
I morgon åker min fin fina kompis Alicia Följe hennes tumblr HÄR 
 

13/02-14

Hola chicas y chicos. Imorgon är det sista skoldagen innan sportlov. HALLELUJAH. Ska till London på måndag också! Det blev tyvärr ingen Londonresa tillsammans med Jessica. Hon ska dit i maj istället med sin familj.

Tänkte köra en liten reseblogg när jag är i London om nu internet kommer fungera där borta. Kommer inte ta med mig någon dator, men mobilbilder får väl duga fram tills jag kommer hem då jag kan lägga upp ordentliga bilder. 

Vandra runt lite på stan som vanligt efter skolan med Steffi och Jessica. Stod där ett tag och funderade på om det var möjligt att hoppa igenom hjärtat... Det är väl fullt möjligt men inget vi testade som tur var. 



Sofia

De kan inte vara för alltid.

 
Efter en spänade dag i skolan så sitter jag nu hemma i min soffa och myser med min bamsefilt! borde kanske ta och göra mat men orkar liksom inte det just nu. Ska bli skönt med sportlov om en vecka himla härligt att ta lite ledingt. 

Accent Challange


Who's the funky looking donkey over there?

Var ju som sagt på bio igår med Jessica och kollade på Frozen. Den var jättebra! Lite mycket sång kanske ibland men det ska väl vara så antar jag. Annars får den fem Sofior av fem! Det är så mysigt att kolla på Disneyfilmer på bio. Om ni gillar såna filmer så rekommenderar jag er att gå och kolla på den.


0.17 till 0.25 är en av de bästa scenerna i filmen

 

Olof är lätt min favoritkaraktär.

Björnen skulle vunnit


så det är

biljetterna bokade och på fredag händer det!! Vet inte hur länge vi har väntat, jag och Sofia, jag tror vi började prata om det lite innan jul men är inte helt säker. Har försökt att boka biljetter hela veckan utan att det fungerat men så idag fick vi våra platser bokade! Så på fredag ska jag och Sofia se på Fozen! Det ska bli så himla roligt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Make me.

Ligger i min allt så varam säng med feber och en dunkande huvudvärk. Hade ont i huvudet redan igår men idag när jag vaknade så bara nej det funkar inte liksom. Tog en ipren och somnade om, men nu är jag vaken igen och hade tänkt att se på björn bröder! Det måste ju vara en av de mysigast filmerna som finns!

Effektiv dag? NEJ

Efter en helt rutten dag i skolan så sittr jag nu i min säng och lyssnar igenom mina favorit låtar av one direction! 
Det är väl det enda spm kanske skulle kunna göra dagen bättre. Eftr den dåliga dagen i skolan så fick jag gå hem i tjock dimma, vara ensam hemma i två timmar och tvätta min sängkläder. Så nu tänker jag duscha och raka min ben eftersom nya llakan och rakade ben är det bästa som finns och det an ju bara göra min dag bättre! 


 
 

singing with feeling challenge

 
Ny video!

Förtvivlan som finns i dina ögon.

Efter mitt mentalasammanbrott igår efter att Midnighit memorera vidoen så fick jag endå en trevlig hemma kväll. Sitter just nu på en öde busshållplats och väntar på spårvangnen jag vet logiken finns i te i det men men. Ska åka till mirum och se om det med all rätt går att byta mina byxor som sprack igår under samhälls provet.. 



RSS 2.0