Borde plugga, but why care?

ÅÅ Försöker plugga till det dumma samhällsprovet i morgon men inget fannsar i mitt huvud! Har läst samma mening säkert 10 gåner men fattar inte ved det står?!?
Men nu så dricker jag lite te så får vi se om det kanske går bättre annars så vet jag inte vad jag gör!
Som ni kan läsa i Sofias inlägg så har denna dagen varit rätt lång med en jätte håltimma och filmlektion, men jag, Linnéa och Josefin blev klara med vår tv-soffa show så det är bara att visa upp den så fort alla andra grupper är klara med den. 
 
 

Tecknet

Idag hade vi en väldigt lång håltimme så jag,Jessica,Malin och Linnéa bestämde oss för att spela tecknet vilket var väldigt intense kan jag säga. Efter skolan drog jag på stan med Linnéa och Jessica och åt på McDonalds såklart..
 


Lekte lite med Jessicas fisheyeobjektiv också. Måste införskaffa mig ett sånt!
 
Sofia

Är jag den enda?

 I fredags var jag, Malin och Cazandra ute och fotade analogt ( Med filmrulle och inte digitalt) så nästa fredag ska vi in i mörkerrummet, AWESOME! Och igår var jag ute och övningskörde i trafiken, mamma höll i ratten så att jag inte åkte in på andra körfälltet med gud så roligt det var att komma ifrån parkeringen ute vid Kolmårdens djurpark. 
Idag var jag på arbetsintervju på stadiums huvudkontor så jag håller tummarna på att jagfår det där sommarjobbet! 
 

SMILE

Äntligen ska jag blogga igen! Idag blev det donken istället för matsalen och det var så värt det!
Har även hämtat ut biljetter till förhandsvisningaen av Divergent, den verkar ju vara så himla bra så har stora förhoppningar på den! Här kan ni se Trailern
 
Var även på stan och köpte nya coola brillor på monki, om man log när man skulle betalla så fick man 10% rabbat! Så himla glad jag blev!!
 

Detta är en rubrik

Väldigt kreativ rubrik, jo tack jag vet. 

Hade studiedag i torsdags och fredags och gjorde i princip ingenting.... Har spelat lite gitarr och letat som en galning efter låtar på internet som är lätta att spela. Först gav jag mig på alldeles för svåra låtar och gav upp men nu har jag bestämt mig för några nybörjarlåtar som är rätt tråkiga men någonstans måste man ju börja. 

Jag kollade på en hel del youtubeklipp också. Som till exempel denna:
 


 
Random bild från skolan i onsdags när jag slutade vid 9 men stannade kvar till 1 ändå. Orkade inte gå hem och det var pannkakor i till lunch. 


Sofia

När hjärtat brister

 

För dig som inte ser skönheten

Väntar just nu på att Lina ska komma hem tilll mig så att vi kan dra oss ut och fota lite! Ska bli sååå kul att träffa henne och prata om allt mellan himmel och jord. Har klädångest då alla de kläder jag brukar ha på mig ligger i smutsen så kollaar igenom några av mina gammla kläder som jag inte ens viste att jag hade! 
Har varit ledig både igår och idag och gud så avslappnande! 
 
 

Ditt läppstift är en konst för sig.

Sitter på spårvangnen och ska ta mig an sista dagen i skolan denna veckan, idag ska jag hålla ett informerande tall och jag hoppas att jag inte kommer att svimma! I måndags så körde vi ett spinningpass på idrotten, det var himla roligt och efter passet så fick alla en biljett så att man kan gå på ett pass helt gratis!


Onsdag tolfte mars

Hade ingen skola igår förutom när jag gick på utvecklingsamtal. Det är så himla stelt på utvecklingsamtal..Haha men det gick bra. Idag på digitalt skapande skulle vi komma på idéer till en egen hemsida som får handla om vad som helst. Min ska handla om olika resor jag har varit på. Man får ju bara ha bilder man tagit själv på hemsidan så då står det mellan en massa osmickrande bilder på mina kompisar och mig,random blommor eller resebilder. Kändes rätt så självklart att ta resebilderna då. 

När jag var på väg hem med Jessica idag så sa två tjejer hej till mig och jag har ingen aning om vilka det är? Jessica vet inte heller vilka det är och jag tänkte först att de kanske sa hej till henne, men nepp!  Ingen av oss hälsade heller.Jag måste verkligen sett ut som ett frågetecken och gett en väldigt konstig blick men jag har verkligen ingen aning om vilka de är. Om någon av de läser detta,vilket de troligtvis inte gör men man vet aldrig så är jag väldigt ledsen för att jag inte känner igen er om jag nu känner er på något sätt.

Såg antagligen ut såhär när de hälsade på mig. 

Nu ska jag försöka fortsätta skriva på mitt tal jag ska hålla nästa vecka.... Vill verkligen inte hålla tal 

Hasta la vista. 
 

Jag vill inte se dig gå

En härlig ledig dag idag! Vaknade vid 09.15 och började fixa mig för att ha möte i skolan vid elva. På mötet gick det bra låg bra till i allt utan matten men det var ju liktsom väntat... Efter mötet så åkte jag hem med mamma och så la jag mig ute på altanen och solade lite, trode faktiskt att det skulle vara kalt men det var himla varmt och mysigt i solen! När min syster kom hem så fick jag reda på att hennes kompis Alma som just kommit hem från London, köpt one directon godis till mig! Jag menar kan det bli bätte både godis och one directon! Så himla gulligt av Alma! 
 
 

tumblr


Ingen tid för fysisk romans

Var på begravning igår min gammelmormor dom gått bort då. Fick träffa många av mammas släktingar som jag inte tror att jag träffat förut. Efter begravningen åkte vi till renströmmen och där åt vi smörgåstårta ( Jag fick en ostfralla). Mitt i allt pratande klingar min lilkussin Milo på sitt glas och säger " jag tycker att vi skålar för Gun!" Så himma gulligt av Milo! Efter det bar vi oss av mot polisen och gjorde nya pass så vi snart kan åka till London.
 
 

Panik!

Okej fick springa hem idag då jag blev förföljd av en tjej som bad om pengar, har helt på riktigt aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Hon kom fram och pratade på spanska med mig, och där stod jag som den potatis jag faktiskt är och fattade inget, efter att hon pratat en stund så gav hon mig en lapp där det stod något om jesu eller så och sa " Pengar" på svenska och tog fram ett plastglas. Jag sa att jag inte hade några pengra och började gå hem. Efter en stund märkte jag att hon gick några meter bakom mig så jag ökade min takt. När jag väl var hemma så stod hon utanför min dör och bad mig öppna, jag skakade bara på huvudet och efter en stund gick hon sin väg..
 
 
 

Ny video


RSS 2.0