vi kommer inte hem i natt.

Sista dagen på 2013! på morgonen var jag och pappa ute och köpte på oss massor fyrverkerier så ska smälla av som ikväll. Vi hade även tänkt att grilla.. lite sommrigt men det är ju ingen snö så varför inte liksom? 
Igår blev det en tur till frisören rikitg skön att bli av med det slitna håret. Dock blev det ju slitet direkt eftersom jag har blekt mitt hår! Det var ju sjukt länge sedan jag gjorde något roligt med mitt hår så tänkte passa på nu till nya året!
 
Överredigeradbild...
 

lyckan i dig

Har slössat bort hela dagen i sängen och bara läst! Så sjukt mysigt.
Hade faktiskt tänkt att ringa till frisören idag men dom tyckte att det var en fin ide att inte ha öppet på söndagar så får ringa i morgon.. Hade en jätte kul kväll igår med sofia där vi utövade handstands och yoga det gick som det gick.. testade även om jag skulle kunna ha en chans som sminkös, vilket jag inte har..

faller fritt

Så, kom hem till sofia för ett tag sedan efter att ha åkt skridskor. Dev var väl kul men det är nog inget för mig. Vår klasskompis Alice var med också så fick träffa henne också!
Nu så ska vi se på lite film och bara njuta av livet som det är...
 
Sofia säger hej...

Julklappar

Har somsagt va haft en jätte fin jul med god mat och mysiga människor. Här är en blid på lite av det jag fick i julklapp allt lite har jag redan använt så tänkte inte ta kort på det.
Men jag kan ju berätta lite om det jag fick.
 
•one direction bok 1 • one direction bok 2 • popcornbok 100 olika recept på popcorn • one directon konsertfilm • midnight memories med srivna hälsningar och bilder • this is us blu-ray 3d • nicki minaj pink friday parfym paket • känstrumpor • pyjamas • mysstrumpor.
fick även en klädhängare, popcorn kasstrul och popcorn, 500 kr, ett biokort och en tetermos!

Och jag är din för hela livet.

Kom presic hem från övningskörningen! Det gick bra körde som en Gud enligt mig, vet dock inge om pappa och syrran skulle hålla med om det. Och istället för att ta gammal tråkiga vägen hem så åkte vi färjan! 




Julklappar

Hoppas ni alla har haft en god jul! Själv var jag hemma här i Norrköping med min familj och hade det mysigt. Hamnade som vanligt i matkoma... Haha händer varenda gång.
 
Tänkte visa vad jag fick i julklapp. Blev jättenöjd med dem!
 
*En vinröd mössa *Nyckeln *Berättelsen Om Pi filmen *VS body lotion Mango Temptation *pengar *en bok med olika cupcakerecept. 
 
Sedan fick jag även mitt efterlängtade körsbärsträd ! 
 
Kommer bli mycket fotande med denna... 
 
Ha det bra! 
 

Hon är inte rädd, hon springer fritt


Detta är ett perfect sätt att starta en morgon på! Med te och en varm säng, när jag är klar med teet ska jag börja göra i ordning mig för att sedan övningsköra med pappa. Det var ju ett tag sedan jag var ute och körde men det ska nog gå bra! 
Igår var jag hos farmor och farfar och körde paketleken vann en tygpåse, doftljus och plastpåsar.. Men glad blev jag. 

Allt för min lycka

 
Ska snart gå och lägga mig, såg en film med mamma och pappa nere i vardagsrummet, kan ju dock inte säga att jag fattade något av den... Städade nästan klart mitt rum idag behöver bara damma och damsuga sen är det klart!

Lev livet även om det bara är för inatt

Har laggt alla klappar under granen nu! Nu är det bara att räkna ner till julafton sjukt mysigt!
Man går ju runt och kollar vad det står för namn på alla klappar och undrar lite vad det kan vara i dom haha har ingen anning om de ens har gått efter min lista men det får vi ju se. 
Det gick bra att hitta alla klappar till paketleken plus att vi hade redan fyra hemma så det blev inte så många. 
Har även tagit mig tid till att smörja in min Dr martens med skokräm och som jag kallar det ''skofett'' så nu ser dom nya och fina ut.
 

Jag fångar dig när du faller

Har precis duschat och ätit frukost ska nämnligen handla nio paket till paketleken som vi ska spela hemma hos farmor och farfar den 25. Ska även försöka hinna med att städa mitt rum idag vilket faktiskt inte ska bli kul alls med det behövs. Men städningen i övriga huset pågår för fullt och som vanligt är allt tillåtet i krig och städning? Men men jul om bara två dagar riktigt kul och mysigt! 
 

Jag bryr mig inte om vad dom säger.

 
Och äntligen kan jag göra en gif! Vet inte hur länge jag satt och försökte med den här gifen men nu är den ju klar!
Har helt på redigt sovit bort hela denna dagen men jag har ju hört att sömn är viktigt?
I morgon blir det att julstäda då julfirandet sker hemma hos oss i år. 

Om vi dör i natt, låt oss dö tillsammans

Sitter och lyssnar på i see fire med låtskrivar guden Ed sheeran. Gick ju som sagt på jullov idag, skönt! Vi skrev fina ord på lappar efter skolavslutningen tack för alla fina ord! 
 
När jag gick hem från stan mötte jag hela familjen som skulle och handla me. Jag valde att stanna hemma då jag inte ätit någon lunch. 
Mina fina vänner 


Jullov

ÄNTLIGEN JULLOV. För er som inte visste... Hade julavslutning kl 9 idag och det var jättefint! Efter det samlades vi klassrummen och fikade och så  skulle vi gå runt och skriva positva saker om varandra på lappar. Jag fick bland annat bästa tumblarn,älgen av Canada(internskämt) och kvinna i sina bästa år?! Haha låter som om jag är 40 eller nåt men tack antar jag. Det hela avslutades med allsång då vi sjöng Last Christmas!
 
Efter detta gick jag runt lite på stan med Jessica,Alva och Gabriella. Självklart gick vi till vår favoritaffär TGR.
 
El Harry Potter crew.
 
Harry himself. 
 
 

Låt dom kritisera

Rätt skön dag idag allt började med dans, vilket är ett husfasat bra sätt att börja sin dag på. Vi hann även med att köra kerioke på engelskan (last  Christmas) roligt kul var det! Och på samhällskunskapslärare hade några i klassen en redovisning. Somnade direkt när jag kom hem, helt slut! Aja jullov i morgon! 



guilty pleasure of mine

 
 
 
 
Detta är vad jag gör nu, sitter och tjockar mig med världens bästa snacks även kallat popcorn!
idag fyller mamma år så har firat henne med god mat och paket öppning. 
Kom försent till skolan dag för att jag inte hittade mina nyckar, men så ringe Alva och sa tt bågon snäll och underbar själ 

Take it all!

Detta är vad jag gör nu, slår in de sista julklapparna som bara natt på att få ligga under granen! Dock suger jag ju på att slå i. Paket och jag tror att en femåring skulle klara jobbet bättre en vad jag lyckats med men det är ju innehållet dom räknas?
Förövrigt idag så har vi kollat igenom allas "platsen" filmer i skolan måste säga att visa var ringt bra med stor tanke bakom! 

Ikväll blir det nytt avsnitt av paradise hotel, har en hat kärlek till programet och är helt beroende, får nästan abstinens när jag inte kollar på det och skyndar mig till tvn så fort klockan slår tio..

Allt för dig

Har haft en riktigt mysig dag idag. började med en lyxfrukost, gott bröd och härliga pålägg!
Efter frukosten städade jag mitt rum men dock kom jag bara halväggs för att sedan bli helt utråkad och började spela mobilspel... Vid 1300 åkte jag och mamma runt, köpte klart de sista julklapparna, skönt att få det gjort!
Har även satt upp julgranen och ett pepparkaks hus! 
 

I see fire

Nu har Ed sheeran gjort det igen! Hans låt i see fire är med i nya hobbit filmen. Blir så sjukt gald och länktar tills jag kan se filmen! Måste ju bara se den första hobbit filmen och kanske se om alla sagan om ringen filmerna och sen är det ju bara att köra!
 
 
 
Kom just hem från Maxi, har handlat lite mat och paktet till mamma. Köpte en jätte fin tröja till henne som jag koppat att hon kommer att gilla ( hoppas mamma inte läser min blogg...) Hon fyller år på onsdag och på fredag är det ju jullov, lycklig tjej här!

Dina armar runt min kropp.

Valde att stana kvar i skolan idag med Alva, vi tittade igenom ett x antal videos där man gjorde choklad, skulle ju faktiskt vara kul att göra eget godis! Såg även en där de gjorde eget tuggummi, mumma! 

Frukost

Sitter på mc och äter frukost efter ett lucia firande i st olai kyrkan. Det var ju inte så jäkla genomtänkt eftersom våran nästa lektion börjar vid tio... Men men frukost är ju aldrig fel.

Det är så du förstår

Började dagen med teaterlektion. Eftersom jag går estet så får jag testa på de andra inriktningarna och det är ganska så kul. Är bara orolig över att testa bild och form för jag kan knappt rita en streckgubbe... Jag överdriver inte. 
 
Hade även mattelektion med Bjöööörn *skånsk dialekt*. Han är från Skåne, ifall ni undrar. Jag är rätt så säker på att Jessica var en skåning i sitt förra liv eftersom hon pratar skånska hela tiden. Jessica har även omvandlat sina ben till en lyftkran. 
 
Har kollat på lite roliga klipp med Jessica och Harry Styles kom och hälsade på en snabbis. De är buddies vetni.
 
Hockeyfrilla har han skaffat också. 
 
 

Kämpa för ert land.

Sitter min fin vän Alva, vi arbetar med Emu och Eu i en trappa för att vi inte vill sitta i klassrummet.. Ska hem till Sofia efter skolan och baka peparkakor. Lite jul mys! igår var jag och köpte några julklappar till mamma och min syster. stod och velade lite med vad jag skulle köpa till dem men i slutendan tror jag att de blir glada!
 

dina ord inte mina.

Jag har precis skrivit klar mitt arumenaterande tal till i morgon och jag måste säga att det inte blev så dåligt som jag först trodde! Jag förstår inte varför jag altid antar att det jag gör inte kommer bli bra alls, måste börja tro mer på mig själv! 
Aja, mitt tal handlar om homoadoptioner lite för och mot argument lite så som det ska vara. Känner att det går bra att köra igenom det nu men i morgon när jag väl ska köra det kan jag lova att jag kommer stå och skaka som en chiuaua. 
 
 

Var lite större.

Sitter och har historia nu dock är det bara jag och Sofia som är här i våran grupp så det går knappt att arbeta, men vi ska nog få det att gå runt. Började skriva mitt argumenterande tal igår och måste bli klar med det idag, ska ju hålla det i morgon.. Det var så sjukt svårt att gå upp från sängen i morse, ville bara ligga kvar och värma mig men nä det gick ju inte, inte nog med det jag slutar vid fyra idag också!

Stänger ögonen och faller

Sitter i spårvangnen påväg hem från Sofia nu, det har varit riktigt skönt att bara va och inte behövt att tänka på läxor denna eftermiddag även om vi pluggade lite. 
Ond som jag är så tvingade jag Sofia att dansa lite också, med andra ord en riktigt mysig eftermiddag 


I feel chipsy

Hola me amigas. Vet inte ens om man säger så men skitsamma!
 
Sitter och hjälper Jessica med hennes tal och det går ju sådär när Jessica bara sitter och sjunger med till låtarna vi lyssnar på... Vi har båda två argumentationstal på onsdag och jag ska tala om att vi borde börja skolan en timme senare.Mer sovmorgon åt folket! Chips och choklad äter vi också. Därav rubriken.
 
 

Jag känner ingenting alls

Har haft e riktig slapp dag idag, började med att se igenom hela Wiliams lista 2 på svt play. Efter det blev det lite läsning med musik i bakrunden. Har även hunnit se dumma mig 2!
Har funderat på vad jag ska ha för ämne i mitt argumenterade tal för att jag vet att jag och sofia tänkte ta samma ämne men det känns ju kanska inte så jätte kul.
 
Tumblr: Ni får gärna kolla in min tumblr där jag uppdaterar oftare och delar med mig av bilder.
 

The O.C

 Sitter i sängen och gör precis ingenting. Men jag ska snart sätt på första säsongen av The O.C.
Har ju redan sätt alla förutom den sista säsongen men tänkte se om allt det är ju så bra! 
Har även funderat på att böra se på one three hill men jag har aldrig riktigt tagit mig ork till att göra det..
 
 

Jag är diamanten du lämnade i askan

 Malin här!
Jag är som sagt kompis med Jessica och Sofia och känt båda ganska länge (vill säga att det är min förtjänst att det är vänner)
 
Har precis haft ett fotoprov i vår kurs FOTO 1. Det gick väl helt okej, känner att jag kanske borde ha läst i boken lite och kanske pluggat... men vi har så mycket just nu att jag har tänkt mer på andra saker, t.ex. vårt argumenterade tal som vi ska ha i svenskan. Inte så taggad. Mitt tal är på tisdag och jag har inte börjat skriva på det!! JAG MENAR PANIK!!

Jaa det var allt för mig ha de bra och läs deras blogg!
Glöm inte att kolla in min Tumblr där jag uppdaterar mig så gott det går.
Malin
 
 

Den stora förlusten.

Ser på How I meet your mother just nu. Var hemma idag pågrund av min axel. Får se om det är bättre i. Morgon annars skulle mamma åka in med mig till vårdcentralen. Har pluggat hela dagen och känner att jag behövde en paus. 


Andre december

Hola meine Freunde. Var segt att ta sig upp imorse för att ha idrott och min morgon blev ju inte bättre av att jag fick reda på att idrottslektionen var inställd.. Men min dag blev lite bättre när jag såg att det hängde polkagrisar i ett träd utanför skolan haha. Me and my classmates roffade åt oss alla som var kvar. Gratis är ju gott så varför inte? 
 
Förresten så är jag medveten om att jag inte bloggar lika mycket som Jessica och det beror på att min blogglust kommer och går lite. Känner inte för att skriva så mycket vardagsinlägg utan mer ''ordentliga'' inlägg och det kan bero på därför.  

Men,men ska försöka blogga mer annars får Jessica ha bloggen själv. 
 
Lite musik piggar alltid upp. Lyssnar på Bastille. Klicka på länkarna and enjooy

Bastille – Of The Night
Bastille – Pompeii
Bastille – Oblivion
Bastille – Bad Blood - Live Piano Version

Tömd på känslor

Sitter i sängenoch lyssnar på skinny love ed sheeran och allt  jag kan säga att den låten är så sjukt rörande!
Jag avgudar verkligen marken ed går på, han gör guld av vardagen med sin gyllene röst och unika sånger. 
Hans låtar väcker tankar i mitt huvud som ibland kanske inte alltid så bra men jag älskar det han skriver!
 

Njut av livet


Du behöver inte oroa dig!

Så i morse var jag ute och filmade ''min plats'' som jag ska jobba med i morgon på film lektionen. Blev väll inte så jätte bra och jag måste lära mig mycket mer om film! Men det var mysigt att vara ute och göra något tidigt på morgonen. 
 

Önskelista

Jo, det var ju någon som frågade om jag och Sofia kunde visa vad vi önskar oss i julklapp! Men jag hann ju inte med att göra det igår så jag har gjort ett litet collage på min lista idag.
so here it come
svarta knästrumpor •Rosa hårfärg • This is us filmen • Our moment • Midnight Memories • svarta hängslen • nicki minaj Pink friday•

RSS 2.0