Filmning

Sitter hos hemma hos Jessica just nu. Vi har filmat till hennes minutfilm som vi har i uppgift i skolan. Just nu sitter hon och redigerar den och den blir väldigt cool kan jag säga! Innan det filmade vi även en vlogg som förhoppningsvis kommer upp ikväll. 



Sofia

new in

 
 

Jag bor inte i amerika

Har framkallat film med Cazandra och Malin idag, Vi började med att försöka rulla upp film på spolar när vi blundade eftersom att fotofilm inte ska vara i ljuset och man måste vara  ett mörkt rum när man jobbar med den. När vi lärt oss att att rulla så var det ju bara att köra på med framkallning. Det tog lite mer än en timma att framkalla filmen men gud så härligt att jobba analogt! 

Afrikansk dans

 
 Dagen böjade med att vi fick träffa alla som är här från Kenya och så dansade vi Afrikanskdans, så himmla härlig morgon!
Annars så har dagen varit helt okej vann ett pris på engelskan vilken var ett paket fluffiga pennor and I love them! 
 

han är så rock 'n' roll

Så idag har dagen spenderats uppe på de geergymnasiets vid men först Linnéa och Antje, där hittade vi en lucka som tog oss vidare på våra äventyr och vi hamnade uppe på taket, för första gången i mitt liv så kännde jag mig som en riktig rebell och fick emot reglerna. Vi har även kört klapplekar och maffia på vår alltför långa håltimme men mitt i allt det roliga så var det ju dags för en matte lektion.. Men efter sen stund så var det dags att ta lite frisk luft så vi gick ut ( på taket) för att andas lite. Så efter min rebelldag så sitter jag nu i lugn och ro och dricker rabarber vanilj te. 
 
 

När det kommer till att välja så är det alltid dig.

En helt underbar vecka med både sovmornar och tidigt slutade dagar, kan det inte göras fler kabaréer och konsentrationsveckor? Aja igår var jag på förhandsvisningen av Divergent och gud må jag säga den filmen borde alla se! Så sjukt bra!!! Så när den släpps på bio den 30:e april gå och se den, ni kommer inte ångra er. 
Och idag fick vi se på Dansarnas och teatrarnas hårda arbete med kabarén. Kännde mig så glad när jag såg den, de har ju jobbat så hårt och alla nummer var som en goodiebag rakt i fejan! 
Ikväll blir det fredagsmys hemma och ska börja skriva på mitt tal som jag ska ha på tisdag. 
 

RSS 2.0