Wishlist

Någon frågade ifall jag och Jessica kan skriva varsin önskelista och visst kan vi det! 
 
Jag älskar verkligen julen. Så himla mysigt och härligt. Även fast jag har lite hatkärlek till Kalle Ankas jul och julmat så hör det ändå till julen och det är ju tradition. Det är helt klart bästa högtiden på året. Gillar det mycket bättre än min födelsedag. 

Anyway here comes the wishlist
*Starlight Filter. Får ljus i bilder att se mer glittrande ut eller vad man ska säga. Googla på det vettja.
*Spotifypremium
*Viva la Juicy parfym
*Lampa som ser ut som ett körsbärsträd
*Böcker: The Fault In Our Stars och Nyckeln
*Mörkröda byxor från Monki
*Döskalle glas.Tycker de är sjukt snygga haha. 
*Victoria Secret body mist
*Vita Dr Martens
*Nicki Minaj parfym

Historien upprepar sig

Hemma från bion nu och jag må säga att jag länkar tills jag kan se filmen igen!!! Den är så sjukt bra! Ser på How i meet your mother nu och bara njuter av lördagskvällen. 



inte ens gudarna kan skilja oss åt

Ligger i sängen nu och ska snart börja göra i ordning mig. Ikväll bli det bio med David!
Tagar som bara den att se catching fire! Såg hungerspelen igår efter jag kom hem från Lina, så man inte har glömt något tills ikväll. 
 

Du och jag!

Sitter med lina och kör lite frågor sport! Det va ett tag sedan jag såg henne och jag må säga att jag har saknat henne, i morgon ska jag films med filmkameran jag lånat från skolan och på kvällen ska jag och David gå på bio, catching fire.

liten tjej från Sverige.

Sitter och ser på bergs bärbara talkshow, inte det bästa kanske men det funkar. I morgon fredag har jag sovmorgon och det äger! Började dag med en danslektion och det var riktigt trevligt att få träffa lite folk från de andra klasserna. Efter lunch kom en man från eu som jag skrev om igår och han gav oss lite info om vad han jobbar med och så. 
 
 

Ajphåne 5s

Hellu there internet. Har precis beställt en Iphone 5s via Mecenat. Rekommenderar verkligen att utnyttja studentrabatterna där. Wihoo äntligen slipper jag en mobil som bara håller i typ några minuter innan den stängs av. Hade en gammal Samsung Galaxy Ace och den fick mig nästan att längta tillbaka till min rosa Nokia jag hade förut... Haha batteriet är ju skitbra på de mobilerna. 

Valde en vit/silver för det vet jag att ni är så intresserade av att veta. 

Är det för mycket att fråga om lyckan?

Sitter och är lite smått deprimerad över att jag inte skrivit några frågor tills i morgon när någon snubbe från eu kommer till skolan. Men jag tänker så här: det jag vill få reda på om eu kan jag läsa i en bok eller på internet. Om han endå kommer prata om hur det är att jobba inom eu, varför ska jag då fråga? och jag behöver ingen info om hans privat liv... så jag vet inte om jag ska skriva frågor eller skita i det? 
aja nu ska jag kolla paradise hotel och njuta av kvällen.
 
 

LE MUSIC

Tänkte dela med mig lite av min musiksmak. Jag har väldigt blandad musiksmak och ganska konstig egentligen.. Det är alltifrån Bring Me The Horizon till Rihanna till Skrillex osv. Jag lyssnar även ganska mycket på instrumental musik och klassisk musik. Men det jag gillar mest är nog rock/alternative musik. 
 
För någon vecka sedan upptäckte jag Vitamin String Quartet haha. De gör orkestercovers på låtar så jag satt och lyssnade igenom massor av kända låtar i orkesterversion och jag älskaaaar det. Någon mer som gör som jag? Haha
 
När det gäller favoritlåt/favoritartist eller band så har jag extremt svårt för att bestämma mig. Favoritlåten kan ändras ungefär varannan dag och och favoritband eller favoritartist beror helt på vilken genre vi snackar om. Men tänkte lista upp mina favoritband utan inbördesordning för jag kan verkligen inte bestämma mig vilka som är bäst. 
 
Paramore
Ja du det här bandet har jag lyssnat på sedan 2009. Upptäckte dem i när jag var i min Twilightperiod eftersom de hade gjort låten Decode till filmen. Tycker inte om Twilight längre men är glad över att jag upptäckte Paramore! Hade lätt bytt ut min sångröst mot Hayley Wiliams.

Favoritlåtar: Ain't it fun, Part II,Brick By Boring Brick,Let The Flames Begin,The Only Exception m.fl
 
 
Linkin Park
Vet inte hur jag upptäckte dem men kommer ihåg att jag inte tyckte om de alls först och jag har ingen aning om varför?Har lyssnat på de i 2 år kanske. Nu älskar jag deras musik iallafall och kommer köpa en biljett direkt om de kommer till Sverige! 

Favoritlåtar: Numb,In The End,Burn It Down,Papercut,Waiting For The End
 
30 Seconds To Mars
Har lyssnat på sedan 2012 tror jag och såg de även live i somras på Gröna Lund. Älskar deras musik och Jared Letos röst. De verkar inte vara så jättestora i Sverige om man jämför med andra länder? Tycker de förtjänar mer uppmärksamhet. Om jag var kille skulle jag lät byta sångröst med Jared Leto haha. 

Favoritlåtar:Kings & Queens,Hurricane,Night Of The hunter,End Of All Days,Closer To The Edge
 
 
Coldplay
Last but not least. Coldplay har jag alltid gillat men har verkligen lyssnat mycket på deras musik de senaste åren. Ångrar så himla mycket att jag inte gick på deras konsert när de var här i Sverige. Showen såg ju helt fantastisk ut med alla ljusarmband som publiken hade. 

Favoritlåtar:Princess Of China,Charlie Brown,Viva La Vida,Paradise,Lost
 
 
På tal om musik så ska jag även se Justin Timberlake 10 maj. TAGGA!
 
 

Det är försent.

Jag väntar på Felicia som kommer vid 1800... tror jag. Ska bli skönt att träffa henne efter så lång tid!
Vi gick ju som sagt i samma klass från sjuan till nian så vi kan varandra nära och jag saknar henne! Men snart så ses vi ju! Skolan i morgon börjar med eko och jag har dans...vilket betyder att jag måste ta en spårvangn tidigare och det förstör mitt humör totalt... Men det ska bli kul att prova på alla estet ämnena!

Subway

Kom just hem ifrån stan efter att ha varit med några från klassen och ätit på subway och mc. Hade dock inga pengar så fick att nu när jag kom hem. Men det var trevligt att snacka och umgås lite. 




kapitulera eller dö!

Sitter i bibiloteket och över på vår engelska redovisning och det går väll inte alls bra... men tror endå att vi kommer klara det. Själv har jag jätte svårt för att prata inför folk. På historian tvingade jag Sofia att lyssna igenom hela one directions nya album (mohahaha).
Är så sjukt trött och vill ingen annat än att gå hem och sova, men det går ju inte. Börjar åtta nu två dagar i rad och sen blir det sovmorgon!  

Talar för de unga

 
 Har just ätit och väntar på att glee ska börja, har väntat som tusan på den nya säsongen!
Idag var jag och Linnéa  filmat treornas teater, den var riktigt bra och väl gjort! En komisk kärkelshistoria med lite twistar här och där. Vi var aningen rädda när vi skulle börja filma, tänk om det blir fel? vad händer om det blir fel? Men allt gick enligt planerna! 
 
 

Och lyckan är gjord!

Och min dag är komplett! Midnight mamories kom ut i dag och jag är såååååå glad! Jag älskar little black dress och you and i, men är även lite svag för strong och little white lies. Well i just love it! 


Helt slut!

Kom just hem från min moster, vi var där på lite fika och så.
Mamma tvingade mig upp vid nio i morse så fick ca 4 timmmars sömn..
Vill bara krypa ner under täcket och sova några timmar!
Måndag i morgon och det suger ju sönder, det enda bra med dagen blir väll filmlektionen på eftermiddagen. Fast slutar vid fyra så det kommer ju vara kolsvart ute men aja.
 

Värt en natts sömn?

Har just kollat på hela 1Dday! och nu är klockan 03.41! Är så sjukt trött men vet att jag ine kommer kunna somna nu.. Det var en sjukt rolig live stream må jag säga! tror aldrig jag försökt hålla inna skratten vid två på morgonen annars. Sjuk avunsdsjuk på de fans som fick vara live i studion, men hoppas verkligen att de hade en trevlig dag där! Sveriges T-shirt tävling, live it!
 

Behind the scenes - header

Nu har vi äntligen lagt upp en header. Tog en jävla tid att förstå sig på alla dumma koder haha, men nu är det fixat. Önskar man var värsta designproffset men det är vi ju inte så vi för nöja oss med detta helt enkelt. 
Tog en hel del bilder idag till headern.
Som sagt va en del blev bra medan andra såg ut lite så här.. Jessica ser ut som en lycklig fotonarkoman och jag lite halvt efter ut..
Det var jättekallt ute men vi bestämde oss för att köra i t-shirt hoppas på att inte bli sjuka!
 
Rätt nöjda med resultatet!
 

Jag tänker vara en optimist!

Med kamran full ladda så saknas bara Sofia. Ska nämligen försöka fotografera vår header idag, ska bli kul med en liten foto dag! Ska även tvinga henne att se mean girls som hon aldrig sätt förut?!? Bästa tjejfilmen under 2000! Aja nu ska hon få se den iallafall! Bjuder på en bild från i morse. 


Den som väntar.

 
Klockan åtta i morgon sänds 1Dday live på G+ och youtube tror även den kommer vara livestreamad med twitter!
Helt uppspelt! Det börjar ju som sagt va vid åtta och slutar dig tre på morgonen så får se om jag kan hålla mig vaken.. Vilket jag faktiskt hoppas på! Ska bli sjukt kul att se och har väntat på denna dag sen september! 
 

Det är två av oss...

Äntligen hemma efter att ha suttit fast på en jäkla spårvangn utan lyse i tjugo minuter! Sänkte mitt humör med 100% men nu är jag hemma. Är sjukt hungrig också så ska se om det finns något att äta... 

Förändring

Igår var jag hos frisören och klippte av mitt långa hår. Känns ganska befriande faktiskt, men det blev lite väl kort  i nacken. Som alltid hos frisörer så betyder inte ''lite kortare'' lite kortare och det borde jag ha förstått själv men icke sa nicke. Det kommer väl att växa ut ganska så snart och då kommer jag vara nöjd! 
 
 
 
 Ikväll ska jag se Catching Fire också! 

Jag är inte ett andra val!

Sitter med Alva i de nya bekväma stolarna som de ställt upp i det nya sällskapsrumet. Dagen började men eko och vi fick reda på våra grupper och nästa torsdag börjar jag med dans! Mysigt med lite annorlunda lektioner.

Får det dig att vilja försvinna?

Sitter och klipper ljud i Abdoe Audition och jag må säga att det är riktigt roligt! Gjorde samma sak i skolan idag när vi arbetade med ljudbild, men det är ju mycket roligare att få välja själv vad jag vill klippa och göra ljudklipp av. Dagen började med engelska och fortsatte med digitaltskapande lunch och sedan svenska. 

Du behöver bara säga de magiska orden


Bilden talar för sig själv, ligger i ett mysigt bad med bubblor som saftar smultron och choklad från yvers rocher riktigt mysigt! Efter en lång dag är ett bubbelbad förtjänt, och klockan nio börjar ju greys anatomi love it! 

Chokladmissbrukare

Hallå där, tänkte göra ett snabbt inlägg här i skolan. Vi har digitalt skapande just nu och vi jobbar med att ljudsätta konstverk. Har precis spelat in lite egna viskningar till min ljudfil tillsammans med Malin och Jessica som skådespelare haha. 
Passade på att köpa en chokladmuffin
på rasten. Jag behövde min dagliga choklados.. 
 
 

Låt mig vara din!

Sitter och lyssnar på one directions ny släppta låt Diana och vad kan jag säga? helt såld på den!
Kan nästan inte tills de släpper midnight memories så jäkla taggad! 
 

Hur kan du göra så?

Sitter i soffan och lider..nej då men det är inte alls kul att vara hemma. Min syrra tvingar mig att se Ema för tredje gången men aja. Inte nog med att hon tvingar ig att se det hon spolar igenom hela programet så fattar inte vad folk vinner. Ska börja skriva om Sydafrikanska politik till engelskan i morgon. Men först ska jag kolla runt på lite bloggar!
 
 

Du är bränslet till min eld

 
Jag längtar tills folk börar sätt upp ljulbelysningen! vill ta roliga ljus kort, tycker det är så sjukt kul att leka med slutartiden och ta roliga bilder. just nu sitter jag och lyssar på A drop in the ocean med Ron pope and i love it!
Minns att jag hade en tid då jag bara lyssnade på denna låt.. den är sjukt bra, ni borde lyssna på den.

Jag är framtiden du förlorade

Ligger i sängen och ser lite film. Fick gå hem från skolan idag pågrundav ont i magen. Lite tråkigt men så kan det ju vara. Det första vi gjorde när vi kom till skolan var att se på teater och kärlek. Den var riktigt bra både skådespel och manus. Vi har ju ''kärlektvecka'' på skolan har aldrig varit med om det förut men det står perssoner nere i entren som man kan fråga saker om kärlek..
 
 

Zzzombiee.

För ett tag sedan i september fick jag och Jessica för oss att ta lite zombiebilder på vår kompis Emmie. Vi spenderade ett tag inne på Jessicas toa eftersom Emmie skulle sminka sig haha,men vi hann ut till skogen innan solen gick ner. Tycker att det är väldigt kul att ta bilder som är lite övernaturliga och gör gärna om något liknande! 
 
Det blev rätt så många skrattande zombie bilder i början men till slut fick vi till några riktigt bra.
 
 
 
 
 
 
 
Och här kommer jag in på en bild ja. Försökte väl vara läskig eller nåt men lyckas alltid se ut som en rädd hundvalp....

Zombie with her biggest fan ever.
 
 
Och imorgon är det måndag men det känns helt okej eftersom vi har sovmorgon. PRAISE THE LORD FÖR SOVMORGON. PÅ EN MÅNDAG. THANK YOU.
 
 

Inte samma känslor

Har jobbat rätt mycket med bloggen idag, vet inte om det vart så mycket bättre men jobbat har jag gjort.
Lyssnar just nu på musik och myser i sängen, starx blir det att drika lite te och mysa nere i soffan.
I morgon blir det lite sovmorgon och det är ju skönt!
 
 
Satt och kollade igenom några bilder från i sommras och jag må säga att jag längtar till nästa!
 
 

på hela färgskalan

Är så sjukt sugen på att färga mitt hår bubblegums rosa, men det blir då först efter jul då jag vet att jag kommer att ha pengar till det.. tycket det är jätte fint med pastel färgat hår min syster hade mörk rosa hår i sommras och det var JÄTTE SNYGGT. Men får se hur det blir med det vi kan ju bara hoppas!
 
Bilder från weheartit.com
 

är jag fortfarande inte bra nog?

Ska strax göra mig i ordning för sängen! Dagen har varit jätte bra med god mat och tårta. Förhoppningsvis så får jag lite sovmorgon i morgon men man vet ju aldrig vad mamma har hittat på.. Det var riktigt mysigt att träffa alla kusiner idag ( och de två som snart kommer) 
Close up på mig.
 
 

Du kan känna det i luften

Sitter i min säng och försöker bestämma vad jag ska ha på mig idag, min syster firar 18 fyllda år!
Så hela släkten kommer på kalas ska bli trevligt att träffa alla. I går kväll hade vi filmkväll med klass och såg på insidous, kan säga att jag är inte den som brukar bli rädd för filmer med denna film... jag ville bara där ifårn och gråta i ett hörn eller något! Och när pappa skulle hämta mig var det någon som gungade i mörkret... 
Nä ska göra iordning mig nu så vi höres. 
 

Lyckodraget


Hittade en tia i en parkeringsatoumat! Min dag blev just så himla mycket bättre ! Ska till Sofia och popa popcorn mumma! 

Vi faller

Är på utställning med skolan. Har kollat på tre stycken den första var ko kvinnorna och den vet jag inte riktigt om jag tycker om. Just nu är vi på en som är sjukt häftig! Skulle själv vilja visa upp mina egna bilder på detta sätt! 






Stå stadigt

Är i dansstudion med Alva och Melodie nu. Vid fyra ska jag och Alva på ett möte i skolan om info för en skolgrupp.jag må säga att jag är avis och också vill kunna dansa! 


I mina mörkaste timmar

Sitter nere i caféterian och äter djungelvrål mumma!
Halva klassen har show and tell så vi får hitta egna platser att arbeta på. Och såg just att  Tyler oakley GILLADE MIN BILD PÅ TUMBLR AAAAAAA FANGIRL OVER HERE!!
haha så lycklig!!!

Det är inte alltid lätt

 
Detta är precis vad jag gör nu! myser med we heart it, mysig musik och väntar på att Grey's anatomi sak börja klockan nio. Jag vet att jag borde plugga samhäll men helt ärligt så förstår jag inte hur jag ska svara på frågorna men får se hur det blit i morgon kanske frågar en klasskompis hur de har gjort. Pappa var jätte snäll och bjöd mig på en mars haha har faktiskt bara ätit två i hela mitt liv.. aja ska strax dar mig mot vardagsrummet. 

Resfeber

Efter att ha läst Jessicas inlägg om Spanien så blev jag själv sugen på att åka utomlands! Den senaste gången jag var utomlands var i somras och då var jag i London. Åkte dit med mina päron och spenderade 6 dagar i London. Eftersom min familj är väldigt kulturintresserade så var vi lite överallt i London och strosade runt i olika kvarter som Brick Lane,Camden,Notting Hill och alla kända turistattraktioner Big Ben,Tower Bridge,Piccadilly Circus osv. 
 
El Big Ben. 
 
Tog tyvärr inga kort i Notting Hill,men denna skylt till Portabello Road fick jag allt med! Det brukar vara en välbesökt marknad där som inte var öppen då vi var där...

De typiska röda dubbeldäckarna. 
 
Precis som alla andra svenska turister så passade jag på att besöka Starbucks.
Hatar kaffe så det fick bli en mangosmoothie. 
Towern. En medeltida kunglig borg vid Themsen. En plats där de bland annat avrättade och torterade människor. Hade varit spännande att gå in dit men det hann vi inte. Det sägs även att det spökar där?

El London Eye 
El Millenium Bridge med Saint Paul's Church i mitten
Lite gulliga lås vid Millenium Bridge.
 
Har dock tröttnat lite på storstadsresor och är mer sugen på att åka på charterresa. Det var så längesen jag gjorde det, men annars skulle jag inte säga nej till Tokyo! Det är mitt ultimiata resmål. Har alltid velat åka dit och speciellt på våren när alla körsbärsblommor slår ut i staden, så kallad ''Sakura'' på japanska. 
 
 
 
 
 
 
 

De drar sig mot bergen

Tog precis ett bad, sjukt mysigt med både bubblor och badsalt. Sitter nu och ser på witch. Känner mig som ett barn igen! 

önsakar att jag visste då, det jag vet nu

 
Alla och jag meanr alla borde lyssna på Salute! Budaskapet borde verkligen inte ens vara ett problem i sammhället, jag menar borde det inte vara självklart att kvinnor och männ ska ha samma rättigheter?!?!
Redan i tidig ålder blir vi indelade, pojkarna får välja lag på idrotten och tejerna är kvar sist för att dom ''är'' sämre på sport. Jag vet många kvinnor som lyckets i sport. Kvinnor och män ska ha samma rättigheter att forma samhället!

Allt faller

 
Har varit hemma hos farmor och farfar och spanat lite och gissa vad jag hittade?
Jo, jag hittade Farfars gamma analoga kamera riktigt kul! Har en filmrulle hemma så sak ut och testa den när jag får lite tid över! Tycker själv att analoga kameror är riktigt gulliga och roliga att arbeta med!
 
 

Varje steg jag tar

Nu sitter vi i skolan och gör precis ingenting. borde läsa men orkar inte...
Lyssnar på linkin park och funderar på vad vi kan skriva om för att göra bloggen mer intressant. Några förslag?
 
 
 

En droppe i havet

 
 
Är så sjuk sugen på att åka utomlands igen, vill ha sol och värme! Saknar mina fina vänner nere i spanien vill bara åka ner och ge dem en kram! Får verkligen så till att åka ner till dem i sommar och jag hoppas att några av dem skulle vilja komma till sverige, det skulle ju också vara jätte trevligt. 

Jag gav dig allt

 
Så  nu är jag hemma igen! sov ju somsakt va hemma hos Sofia, vi hade trevlig med lite film popcorn och chips. Men idag har dagen spenderats med min andra kompis Sofia. Vi var på stan och åt lunch hon hjälpte mig med min tumblr lite också. Köpte en jätte gullig tröja på bik bok (HELT FÖRÄLSKAD). Mamma och pappa hämtade mig hos Sofia och så åt vi lite farsdag fika. 

En dröm i en dröm

 
En riktigt skön lördag om jag får säga det själv, min syster fyller 18 år på måndag så hon ska ha fest hemma med sina kompisar. Då hon insesterar på at ha huset för sig själv så drar jag mig snart mot Sofia och spenderar natten där. 
Tänkte snacka lite om de produkterna ovan på bilden, först har vi en bodysplash får vs strawberry & champange and i must say i love it! Den är lättare än parfym men fungerar precis lika bra och den håller i doft riktigt länge.
Den andra är ett bodybutter från The Body Shop riktigt bra och luktar som en dröm! Det är igentligen som vilken bodybutter som hälst men lukart riktigt gott! Två bra köp om jag får säga det själv.

Debut

Hellu there. Känner att det är dags för mig att göra debut på denna blogg. Så detta är mitt första blogginlägg på denna blogg. Spännande! 

Näe, men jag tänkte bara ta upp en tråkig sak. Här i Norrköping har alla fina höstlov börjat försvinna och sakta ruttna bort. Tråkigt tycker jag som älskar höstfärger och nästan har en fetisch för löv... Men,men får trösta mig med att det är snart är jul! (åtminstone december och det är ju alltid något)

För att minnas detta årets fina höst så bjuder jag nu på mina senaste höstbilder.

Obligatoriska höstbilden a la fötter bland löv
 
 
 
 
 
Vila i frid höstlöv. 

Musik


världen har du skapat

Sitter i mitt rum med tända ljus och myser helt ensam...
Har snackat lite med in kära och underbara vän Hanna ett tag nu, hon bor i Malmö så det blir ju som sagt lite svårigheter att träffas. Ska snart göra i ordning mig för sängen men ska fixa lite grejor tills i morgon. Börjar dagen i morgon med foto lektion ligger lite efter där så måste jobba ifatt! men får se hur det går med det.
Hade för övrigt prov i matte idag vet inte riktigt hur det ick för att vara helt ärlig. 
En Härlig bild på mig och Hanna för ett xantal år sedan.
 
 

Kärlek i en kopp

 
Det bästa som finns måste ju vara chai te! Sitter och pluggar lite matte och kände för att ta en liten paus med vardagslyx! Lite chocklad och chai te, har även tagit på myskläderna och vänrar på att kloackan ska så nio.
Dagen har varit allmänt bra, vi var på konstmusèet idag, vi ska göra en ljud bild i skolan (ska bli jätte kul) 

RSS 2.0